Soulmates

Lieve fotografie,

Jij en ik zijn sinds kort soulmates...

Zo lang wist ik dat je bestond. Je was zo dichtbij en hoewel we geregeld samen op pad gingen, ik bewaarde afstand. Ik wilde jou nog niet binnen laten, bang dat je niet zo leuk was als in mijn dromen. Misschien nog wel banger dat je nog leuker was dan in mijn dromen. Dat ik je niet meer los zou kunnen laten en me kwetsbaar zou moeten opstellen om samen verder te kunnen gaan, met alle risico's van dien. Ik heb je daarom nooit echt willen zien en voelen, tot nu. Nu pas zie ik de schoonheid en het plezier in jou. Ik zie een toekomst met jou. Ik vind het heel spannend, want dromen zijn geweldig als droom, maar hoe voelt een droom als je hem werkelijkheid wilt maken? Het zal toch geen nachtmerrie worden? Ach, wie niet waagt, wie niet wint.... Je bent het waard, ík ben het waard.  Ik word zo blij van jou dat ik voor je wil gaan. Jij en ik, wij gaan mensen blij maken. Dusss, het is officieel, we gaan samen verder als BarbaraPHotography

 

Liefs, 

 

Barbara

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Willem Pedroli (donderdag, 26 februari 2015 11:23)

    Bar, je bent een creatieve geest. Veel succes op deze veelbelovende zoektocht.