Open Ogen

Droom

Toch niet

Met gesloten ogen

 

Droom

Wat je ziet

Beleef bewogen

 

Droom

Elke dag

Diep en bevlogen

 

Droom

Je mag

Worden meegezogen

In je

Droom

Verbeeld hem uit

Ik maak

Dat niemand de ogen sluit

 

 

t

 

 

 

Save the Children heeft een fantastisch initiatief, de Droomfoto's. Kinderen overal ter wereld hebben dromen, en Save the Children redt de dromen van de kinderen die opgroeien in minder gunstige omstandigheden.

De Droomfoto's helpen niet alleen de kinderen die zo veel kracht en inspiratie uit de Droomfoto's kunnen halen, maar de positieve boodschap komt ook hier in Nederland aan. Geen zielige foto's van kindjes in erbarmelijke staat, maar hoopvolle krachtige foto's die zeggen dat hulp zin heeft en goed doet! Dit gedicht vindt zijn inspiratie hierin....

 

Steun mij en geef punten voor mijn droomfoto's!! 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Petra (zondag, 08 maart 2015 11:36)

    Wat een prachtig gedicht! Zo knap; weergeven in woorden die zo passen bij de foto's!