Benjamin & Lauren in Meijendel

kinderfotograaf op locatie

Jaaaa, ik mag jullie deze schattige foto's van kleine Benjamin en Lauren (neef en nicht) nu ook laten zien! Deze blog moest even geheim blijven want deze fotoshoot was een verrassing voor oma's verjaardag. 

Op een koude ochtend in maart trokken we er op uit in Meijendel Wassenaar, een prachtige en vooral kindvriendelijke locatie! 

Ooh wat was het koud! Het beloofde zonnetje had er duidelijk nog geen zin in deze zondagmorgen dus tussen de foto momentjes door was het jasjes aan en rennen, springen en nog een hapje eierkoek om op te warmen. Benjamin van 3 jaar genoot van de omgeving en vond het best leuk om voor de camera te staan! Wat een heerlijk mannetje om voor de camera te hebben! Lauren van 2 jaar vond die grote camera wat spannender en ach, ze had het zo koud! Gelukkig konden de knuffels van haar lieve neef en de kiekeboe-spelletjes van mama en tante haar opwarmen en heb ik super schattig foto's van deze twee peuters kunnen schieten. Een kleine impressie volgt hieronder! Bedankt Benjamin en Lauren (en mama's) voor jullie vertrouwen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0