Samen spelen in de Wassenaarse duinen

Spontane foto's waar het karakter en de onderlinge band de hoofdrol spelen, dat is waar ik van hou. Oprechte emoties en herkenbare expressie, daar ga ik naar op zoek. Een fotoshoot is dan ook meer een gezellige middag waarbij er lekker gespeeld en gedold kan worden, met af en toe wat aanwijzingen en suggesties van de fotograaf.

 

Deze blog laat mooi zien wat ik te bieden heb, een ontspannen gezellige middag, met als resultaat pure spontane foto's! Een prachtig kado idee voor Moederdag!

De sfeer tijdens deze foto's was heerlijk relaxed en vrolijk, ondanks dat de mannetjes hun mama's camera inmiddels een beetje zat zijn.... Wat is er fijner dan heerlijk klimmen, rennen, met zand spelen en van de duinen afrollen? Op een zonnige zaterdag konden ze zich heerlijk uitleven. De heren genoten van hun eindeloze speeltuin en mama kon foto's schieten, perfect dus! 

Kan je je vinden in mijn stijl van fotografie? Stuur me gerust een berichtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0