Newborn fotoshoot Alphen ad Rijn

newborn fotografie

Welkom lieve Pippa! Nadat ik al eerder de buik waarin dit kleine meisje 9 maanden vertoefde, mocht fotograferen, was het nu de beurt aan Pippa om mijn model te zijn! En wat voor een model! Met recht een model-baby ;)

Van te voren hadden we afgesproken om de fotoshoot in de tweede week na de bevalling te plannen. 

De dag van de fotoshoot is Pippa 11 dagen jong.  Hoewel dit meisje goed van zich kan laten horen, heeft ze heerlijk geslapen tijdens het fotograferen. Mama Josien had Pippa heerlijk gebadderd die morgen en terwijl Pippa een lekker flesje opdronk zodat ze voldaan en rozig in slaap kon vallen, zette ik de boel vast op. Aangezien mijn beanbag bestelling verkeerd was gegaan, moest ik creatief zijn, maar gelukkig mocht ik de bank ontdoen van twee zitkussens. Daarvan maakten we een mooi bedje, vlak naast de grote ramen. Twee eettafelstoelen om de deken overheen te leggen voor de achtergrond, en voila, klaar voor mijn modelletje! De warme woonkamer (mama had de verwarming op mijn advies flink opengezet) en de zachte dekens maakten kleine Pippa heerlijk ontspannen en al snel sliep ze. Ze had zelfs in haar slaap wel een eigen mening over de poses waarin ze wel en niet wilde liggen, maar zeg nou zelf, ze heeft er kijk op! Wat een voorrecht om dit te mogen vastleggen...  

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Petra (dinsdag, 28 april 2015 19:01)

  Wat een prachtige foto's van een prachtig baby- meisje!

 • #2

  Josien (dinsdag, 28 april 2015 20:21)

  Met een geweldige professionaliteit en geduld heb je mijn lieve Pippa prachtig weten vast te leggen. Pippa was enorm op haar gemak bij jou en dat is compleet toe te schrijven aan de rust en het gemak waarop jij met haar omging. Een echte aanrader voor moeders die hun newborn op een unieke wijze willen laten vereeuwigen.

 • #3

  joyce (dinsdag, 28 april 2015 21:24)

  wauwwww wat n mooie foto s zeg. met recht een prachtige fotoshoot.