Newborn Lifestyle Fotoshoot

newborn fotografie lifestyle

De meeste mensen denken bij newborn-fotografie misschien vooral aan de geposeerde fotoshoot met een slapende baby. Maar er bestaat ook zoiets als een lifestyle fotoshoot, waarbij er meer een reportage van jullie leventje wordt gemaakt. Een fantastische herinnering met pure foto's waar de liefde en emotie van af spat. Voor deze lifestyle shoot volgde ik mama Josien en haar pasgeboren dochter op de elfde dag van haar piepjonge leventje. De ochtend begon met een heerlijk badje, daarna een flesje en een knuffelsessie! Kleine Pippa was enorm nieuwsgierig naar die grote zwarte camera die haar overal volgde! Wat een eer om deze oh zo bijzondere eerste fase van mama Josien en baby Pippa te kunnen vastleggen. Geniet van de reportage!

Reactie schrijven

Commentaren: 0