Fotoshoot in duingebied Wassenaar

Kiekeboe! Wat een heerlijke fotoshoot mocht ik doen met deze broer en zus! Grote broer had van te voren bedacht dat ik twee foto's kon maken: eentje van voren, en eentje van achter :-) Hoewel ze schattige achterkantjes hebben, heb ik toch maar vooral hun mooie sprekende voorkantjes gefotografeerd. Die ondeugende donkere ogen, prachtig. 

Kleine zus vond het een groot avontuur en was absoluut niet onder de indruk van mijn camera. Grote broer had belangrijker zaken te doen dan net als zijn zus volleerd model te spelen.... Er waren kampvuren die gemaakt moesten worden, stenen torens moesten gebouwd en bomen moesten beklommen... Maar ondertussen was hij altijd in voor een knuffel van zijn zusje! Bovendien hadden broer en zus de grootste lol als kleine zus er ineens vandoor probeerde te gaan. Zuslief kan namelijk net kruipen, en hoe leuk is het om door het zand en gras te kroelen! Het Wassenaarse duingebied is ook zo'n heerlijke locatie voor een fotoshoot, zeker met kinderen.

Mama had in een eerdere blog de foto's op de trap gezien en het leek haar leuk haar twee kiddo's daarop te zetten. Dus daar is ie weer, de trap, een stukkie groener en nog steeds goed voor leuke spontane foto's! Aangezien mama ook in de buurt was, mocht zij ook even voor de lens. Het koste mij werkelijk geen enkele moeite om het enorme plezier en de oneindige liefde tussen mama en kids vast te leggen, het spat van het beeld af!  

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Herman (vrijdag, 22 mei 2015 12:27)

  Ik zie dat je hard en goed gewerkt hebt en de lichte zweem ook mooi.
  Mooie en leuke serie !
  Jammer dat je geen second born shoots doet ;-)
  Groeten, Herman

 • #2

  Herman (zaterdag, 23 mei 2015 20:50)

  Sorry, Reborn shoot natuurlijk.