Familie fotoshoot Den Haag

familie fotograaf

De datum voor deze fotoshoot stond al een tijdje vast. Cocky wilde dolgraag, nu het jongste kleinkind net een paar maandjes oud was, een fotoshoot met de hele familie. Dus daar tradt de hele meute aan op een zondagmiddag op de Waalsdorpervlakte in Den Haag. Wat zagen ze er allemaal prachtig uit, met blauw als hoofdkleur. Mijn tips voor de kleding waren duidelijk ter harte genomen en goed gecommmuniceerd ;) Het vrolijke blauw tussen het zomerse natuurgroen maakt deze familie nog sprankelender dan dat ze al is! 

Met 14 grote en kleine personen was het wel een gezellige, ietwat chaotische drukte... Toch liep het eigenlijk verrassend soepel, van verschillende grote groepsfoto's naar intieme plaatjes van één of 2 personen, alles ging gemoedelijk. Soms moest de fotograaf even streng zijn ;) en de regie in handen nemen, maar op andere momenten liep ik zo onopvallend mogelijk tussen iedereen door op zoek naar spontane momentjes om vast te leggen. 

Van te voren had ik al zo'n vermoeden dat de plek van onze shoot goed in de smaak zou vallen, vooral bij kinderen en mannen... En ja hoor, omgevallen bomen werken als een magneet op mannen, of ze nu 3 maanden oud zijn of gepensioneerd, kijk zelf maar ;)

Ik vind het ook zo mooi om te zien hoe de eerste foto's nog onwennig en stijfjes zijn, maar al snel het plezier, de gezelligheid en de liefde gewoon van de foto's afspatten.  Het was een voorrecht deze gezellige liefdevolle familie vast te mogen leggen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0