3 kleinkinderen onder de 3 in Wassenaar

kind fotograaf

Nadat de eerste afspraak was verregend, konden we gelukkig op zeer korte termijn een nieuwe ochtend plannen om de fotoshoot te doen, want de tijd begon te dringen... De bedoeling was namelijk om oma op haar verjaardag een mooie foto van haar drie prachtige kleinkinderen kado te doen! En eind goed al goed, het is gelukt, oma is inmiddels in het zonnetje gezet! Alsnog gefeliciteerd oma!


Zoals wel te verwachten met drie kinderen onder 3 jaar oud, ging het niet helemaal vanzelf deze shoot! Ze hebben me er flink voor laten werken ;) Vooral als ze met zijn drietjes tegelijk op de foto moesten, hadden ze zelf toch echt andere ideeen. De kleine doerakjes wilden veel liever alle drie hun eigen ontdekkingstocht door de geweldige Wassenaars duinen uitzetten. De focus kwam dan dus maar meer te liggen op leuke afzonderlijke foto's voor een leuke collage ofzo (voor voorbeelden zie onderaan deze blog), want dat kan natuurlijk ook! De beste manier om deze drie stil en gemoedelijk naast elkaar te hebben zitten, was met een koekje in de hand ;)  Een uitdagende shoot, dat was het zeker, maar gelukkig waren er genoeg leuke plaatjes van deze ondernemende koters om uit te kiezen! Hier een klein overzichtje, enjoy!


Voorbeeld van een super leuke collage!

Dezelfde soort foto's van elk (klein)kind. In elk rij zie je een andere kant van elk kind, een ander karaktertrekje. Of in het zwart wit, deze keer een combi van groeps en portretfoto's.  Super gaaf toch? 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Marloes (vrijdag, 11 september 2015 17:54)

  Wauw, echt super mooi!! Dit is pas echt kinderfotografie! Ik ken de kinderen een beetje en hun ondeugende trekjes en gulle lachen zijn mooi vastgelegd. Goed idee voor een kado voor oma of opa.

 • #2

  Mirjam (donderdag, 17 september 2015 23:14)

  Wat een mooie foto's! Wij zijn er erg blij mee en oma ook! Knap dat je 3 kleine kinderen in de leeftijd van 0,1 en 2 jaar zo hebt kunnen fotograferen. Ze zaten niet stil en deden waar ze zelf zin in hadden. Je nam de tijd en legde de mooie spontane momenten vast. Zo herkenbaar de verschillende gezichtsuitdrukkingen van de kinderen! Echt super goed gedaan Barbara!

 • #3

  BarbaraPHotography (zaterdag, 03 oktober 2015 13:47)

  Dank jullie wel Marloes en Mirjam! Dat is toch wel het grootste compliment om te krijgen, dat ik de kinderen en hun karakter echt heb weten te vangen.... :)