Familie fotoshoot Berkel en Rodenrijs

kinderfotografie

Tussen de regenbuien door is het ons net gelukt om deze prachtige meiden en hun trotse papa en mama vast te leggen! De jongste dame in het gezin was pas 12 weken, vandaar dat we voor de shoot lekker in de buurt bleven van hun huis. En dat was maar goed ook, aangezien het op een gegeven moment echt hard ging regenen, dus wij hard moesten rennen, maar gelukkig niet ver ;) 

De dreigende donkere wolken mochten de pret niet drukken. De pret en liefde spatten van het beeld, het was heerlijk wegklikken voor mij! Lekker knuffelen en grapjes maken, en vooral met elkaar bezig zijn en niet zo met de camera... Dat ging deze familie makkelijk af en de foto's bewijzen het, echt heerlijk pure en spontane foto's, hier kan ik zo van genieten! En dan heb ik het nog niet eens over die heerlijk ondeugende blauwe pretogen... Ik heb genoten van deze shoot! Ik wens ook dit jonge gezinnetje heel veel geluk met zijn viertjes! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0