Stoere familie op romantische locatie, de Paauw Wassenaar

Wat een leuk verjaardagskado, een fotoshoot met het gezin! Deze moeder ging op zoek naar een leuke fotograaf om haar kado te verzilveren en kwam bij mij terecht! Super leuk! 

Deze stoere familie had zelf een verzoek met betrekking tot de plek waar de fotoshoot gedaan zou worden. Het leek ze zo leuk om terug te gaan naar de plek waar zij jaren geleden hun trouwfoto's hadden laten maken, bij Landgoed de Paauw in Wassenaar. Zo'n persoonlijke locatie, dat maakt de fotoshoot alleen maar leuker en meer bijzonder. Dus spraken we daar af op een wat bewolkte zondagmiddag. Ik zag pas met het nabewerken dat het gewoon echt geregend heeft tijdens deze shoot, echt niks van gemerkt ;) Genoeg mooie plekjes voor foto's rondom de grote vijver en vooral bij een super gave boom vol namen van vast ook daar getrouwde stelletjes. Het werden veel stoere foto's, wat wil je ook met al die mannen ;)  maar toch heb ik ook prachtige intieme plaatjes kunnen schieten waar de liefde van af spat... Geweldig!  

Reactie schrijven

Commentaren: 0