Kinder fotoshoot Amsterdamse Bos

kinderfotografie

Wat worden er veel opa's en oma's verwend met mooie foto's! Deze vier kleinkinderen hebben inmiddels hun opa en oma verrast met prachtige foto's. Een fotoshoot met alleen maar kinderen, hele kleine kinderen (0,1,2 en 3 jaar) gaat gegarandeerd nooit zoals  verwacht. Maar dat maakt het alleen maar leuker ;) Op een mooie morgen vertrok ik richting Amsterdam, waar we hadden afgesproken in het Amsterdamse Bos. Op zaterdag ochtend is het daar een drukte van een jewelste, maar gelukkig vonden we een mooi plekje. De fotograaf en de ouders moesten flink aan de bak om alle 4 de kinderneusjes dezelfde kant op te krijgen, maar uiteindelijk hebben we schattige plaatjes als resultaat! Geniet mee van deze lieve neefjes en nichtjes!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Hannah (vrijdag, 02 oktober 2015 10:07)

    Wat zijn we blij met de foto's! Echt knap dat je het voor elkaar hebt gekregen, want het was lastig om alle kids tegelijk in de juiste modus te krijgen. Ik vind het vooral bijzonder dat je al die verschillende gezichtsuitdrukkingen hebt weten te vangen. Wat het voor de keuze voor de juiste foto aan de muur niet makkelijker maakt, want ze zijn allemaal zo sprekend!

  • #2

    BarbaraPHotography (zaterdag, 03 oktober 2015 13:44)

    Dank je wel voor je lieve woorden Hannah! Het was een plezier om jullie kids op de foto te zetten :)