Familie shoot Leidschendam-Voorburg

familie fotograaf

Op een wat grijze zaterdagmorgen had ik het genoegen om het gezin van Pieter en Anke te fotograferen. Samen met hun vrolijke,  actieve en ondernemende boys spraken we af in een park in Voorburg. Ze hadden me van te voren gevraagd of het mogelijk was om met hun bakfiets op de foto te mogen, omdat die eigenlijk bij het gezin hoort in deze fase :-) Natuurlijk kan dat en wat een super leuk idee om  te doen. De bakfiets in dit geval staat zo mooi symbool voor de levensfase waar ze in zitten, prachtig! Het zijn heerlijk spontane foto's geworden, precies waar ik van hou. Geniet mee van het plezier en liefde in dit gezinnetje en verdrink net als ik in die prachtige blauwe ondeugende ogen van de twee broertjes...

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Petra (dinsdag, 27 oktober 2015 08:29)

    Super mooie en leuke originele foto's weer Bar!