newborn fotografie Nieuwkoop

newborn fotograaf

10 dagen jong, en dan al een perfect foto-modelletje zijn. Dit prachtige zoete meiske heeft het zooo goed gedaan! Ze sliep heerlijk door de sessie heen, behalve toen ze na haar voeding de hik had, dat kon ze n iet waarderen. De heerlijk warme kamer maakte dit meisje lekker rozig, en het prachtige licht dat van twee kanten door de vele ramen naar binnen viel...een super combinatie. Tijdens het badje en de voeding zette ik mijn spullen op en na geboortetaart en een kop koffie zijn we rustig aan de slag gegaan. Deze jongedame maakte het mij erg makkelijk en gaf zelfs een paar bonus poses met gaapjes en stiekeme lachjes, heerlijk! Tijdens de voeding-pauzes kon ik me niet bedwingen en heb ik nog een paar meer lifestyle foto's geschoten. Een andere stijl, en zo leuk omdat ze dan juist even wakker zijn! Het was weer een eer om in zo'n intense fase in het leven van een jong gezin deze momentjes vast te mogen leggen... Zwijmel mee....

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Marieke (maandag, 12 oktober 2015 20:53)

  Wat zijn we blij met de foto's van ons meisje! Familieleden en vrienden smelten weg als ze de foto's bekijken. Je was tijdens de shoot heel lief, geduldig en professioneel waardoor 'het fotomodel' ook heel relaxed was. Omdat je zoveel verschillende kussens, mutsjes, dekens en lappen mee had hebben we heel veel verschillende maar vooral heel erg mooie foto's! Vooral de close-ups vind ik geweldig... en natuurlijk ook alle spontane lachjes, poses en lieve gaapjes van ons dromende kindje die jij heel mooi hebt vastgelgd. Het was leuk om te zien hoe je ook zichtbaar genoot van het fotograferen en net zo vertederd en verliefd was als wij kersverse ouders! De foto's die je tussendoor in de pauzes hebt gemaakt zijn ook erg gaaf geworden. Inderdaad een andere stijl, maar juist daardoor hebben we een heel complete verzameling! Ik kan iedereen een fotoshoot van Barbara aanraden... het was heel erg gezellig en wij hebben een prachtig aandenken! Want wat worden kleine meisjes toch snel groot. Barbara onwijs bedankt!

 • #2

  BarbaraPHotography (maandag, 12 oktober 2015 21:33)

  Dank je wel voor je lieve woorden Marieke! Heel veel geluk met elkaar!

 • #3

  Petra (vrijdag, 16 oktober 2015 08:45)

  wat een prachtige foto's Bar! En wat een schattig baby meisje.