Newborn fotografie: Achter de schermen

newborn fotografie achter de schermen
achter de schermen newborn fotografie

Altijd al willen weten hoe een newborn shoot er nu echt aan toe gaat? Dan kan je nu een kijkje achter de schermen nemen!

Tijdens een van mijn newborn fotoshoots was ik niet de enige met een camera in de hand ;-) met als resultaat een leuk inkijkje in mijn werk als newborn fotograaf. Je ziet de foto's van mij aan het werk en gelijk ook de geleverde foto van dat shot. Hoe leuk is dat! 

Prachtig licht en pose: klik......

....... en dan heb je deze foto!


Lifestyle shot tijdens verschonen...

... wordt deze foto in zwart-wit 


Klik!

Hebbes :-0


Huh, wie ligt daar nou?

...en wat is dat zwarte klik-ding?


En tot slot nog enkele keren de fotograaf in beeld.... Lekker in de relaxte sfeer van je eigen omgeving hebben we lol samen, zal ik je baby sussen, in de juiste houding positioneren, zal ik je wellicht om een krukje vragen, of om een helpende hand met het omhoog houden van een achtergrondje en doe ik alles voor de perfecte shot! Zolang de baby het goed en leuk vindt natuurlijk! 

Interesse in een newborn shoot? Check mijn foto's in mijn portfolio of bij de blogjes. Je kunt me ook altijd een bericht sturen!

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Petra (maandag, 02 november 2015 19:42)

  Wat super leuk om je zo aan het werk te zien, Bar! Je staat soms in bijna onmogelijke houdingen om die hele mooie foto te maken van dat schattige baby'tje.

 • #2

  BarbaraPHotography (maandag, 02 november 2015 19:53)

  Hahaha. klopt Petra, ik heb niet voor niets spierpijn na elke shoot!

 • #3

  AddyxDick (vrijdag, 24 februari 2017 17:55)

  Petra, ik heb via je vader en moeder over jou gehoord. Wij gaan a.s. Woensdag 1maart trouwen, wij willen jou vragen of jij enkele foto's wil maken tijdens de ceremonie. Ik weet helemaal niet of je tijd hebt en of jij dit soort foto's wel zou willen maken.
  Het is a.s. Woensdag om 9.30 uur in het nieuwe gemeentehuis van alphen aan den rijn. Wij zijn daar om9.15 uur aanwezig. Het is een klein gezelschap van 8 volwassenen en 2 kinderen. De duur zal ongeveer een half uur tot een uur zijn. Het gaat om digitale foto's, geen afdrukken. Wat vind je ervan en wat is je tarief?
  Groetjes Addy Akkermans.