newborn fotografie Vlaardingen

Deze keer mocht ik naar Vlaardingen voor een newborn fotoshoot om kleine Bram op de foto te zetten. Ik zette mijn spullen op in de heerlijk warme slaapkamer van Brams ouders. Op het grote bed hadden we prima licht en ik net genoeg ruimte om de shoot op te zetten. Kleine Bram vond dit blijkbaar erg interessant en wilde geen moment missen. Nog maar 8 dagen jong en nu al zo nieuwsgierig! Hij lag zo heerlijk rond te kijken en de wereld in zich op te nemen, terwijl wij hem eigenlijk heerlijk in diepe slaap wilden hebben zodat we de shoot konden beginnen ;-) Maar zoals altijd tijdens een newbornshoot, het gaat nooit zoals je verwacht en de baby is en blijft de baas! Na talloze extra slokjes en knuffeltjes viel dit ventje in slaap.  We moesten er wat geduld voor hebben, maar toen was Bram ook ver weg in dromenland. Geniet mee van de heerlijke plaatjes van dit nieuwsgierige mannetje! 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Petra (maandag, 04 januari 2016 14:14)

    Wederom prachtige foto's Bar! Zo lief en zo puur zo'n pasgeboren baby! Je legt t super mooi vast!