newbornshoot Rijswijk

Op een donkere grauwe dag in december mocht ik deze kleine knuffelbeer op de foto zetten. We vonden het beste licht in de slaapkamer en na wat schuiven, zette ik de spullen klaar en kon de kleine man zijn modellen-kunsten laten zien. Zijn schoonheidsslaapje duurde niet heel lang, maar lang genoeg om wat mooie foto's en wat heerlijke stiekeme lachjes te vangen. Daarna nog wat foto's met een heel wakker ventje gemaakt, vooral mama's vinger was reuze interessant! Ook maakten we een serie foto's om uit te kiezen voor het geboortekaartje, echt super leuk en mijn eerste geboortekaartje! Met naam slingers, naamtreintjes en gehaakte dekentjes door mama's oud-tante en grote nieuwsgierige ogen, hebben we een leuke serie kunnen maken en een super schattig en persoonlijk geboortekaartje! Overigens had deze jongeman echt de meest schattige en fotogenieke voetjes die ik ooit gezien heb, die jubelteentjes, zo lief! Kijk zelf... 

Reactie schrijven

Commentaren: 0