Newborn fotografie Voorschoten

Ik heb jullie eerder al lekker gemaakt met prachtige foto's van een stoere papa met zijn 14 dagen oude zoon, maar de rest van deze shoot wil ik jullie zeker niet onthouden! Kleine Jaxon deed het zo goed, wat een heerlijkheid dit prachtige mannetje op de foto te mogen zetten. Dat Jax toevallig ook mijn neefje is, maakt het toch ook echt extra bijzonder! De foto's met mijn broer als newborn dad, zo ontroerend, en volgens mij was ik niet de enige die dat dacht gezien jullie overweldigende reacties op die foto's. 

Deze shoot had een bijzonder hoog persoonlijk gehalte, en niet alleen vanwege onze familieband, maar ook omdat we bijzondere foto's hebben gemaakt met een zeer persoonlijk tintje.... Voor wie mijn broer kent (of onze familie for that matter) zal dit geen verassing zijn. Deze sport krijgt kleine Jax letterlijk vanaf dag 1 met de paplepel ingegoten... Ik ben altijd voor eigen persoonlijke inbreng, dat maakt de shoot nog mooier. Zo eigen en uniek, prachtig toch?! Kijk zelf maar hoe schattig....

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    petra (woensdag, 06 april 2016 17:20)

    Als trotse mimi had ik de foto's al gezien, maar wil nog een keer zeggen hoe prachtig ze zijn! Zeker heel ontroerend en super mooi met de eigen originele inbreng! Geweldig Bar!