newborn fotografie Voorburg

Het gebeurt niet vaak, maar soms heeft mijn newborn modelletje echt heel andere plannen dan ik. Zo ook deze kleine meid, die de dag van shoot echt geen zin had om te slapen. In een prachtig huis in Rijswijk werd ik erg gastvrij ontvangen voor de newbornshoot van hun eerste kindje, een prachtige dochter. Extra heater, extra slokjes melk, extra knuffels, deze kleine meid accepteerde het allemaal met plezier maar slapen stond echt niet op haar programma. Gelukkig kunnen we ook met een wakkere baby nog leuke foto's maken, juist ook de meer lifestyle foto's komen dan goed tot hun recht. Een kwartiertje zal ze uiteindelijk geslapen hebben, en gelukkig kan ik in een kwartier best wat voor elkaar krijgen. Het totaal is zo een leuke mengelmoes geworden van de geposeerde newborn foto's en wat meer lifestyle foto's. Zie het resultaat hieronder!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Mireille (dinsdag, 19 april 2016 15:37)

    Nogmaals bedankt voor de leuke fotoshoot! We zijn heel blij met het resultaat!