Familie fotografie duinen Waalsdorpervlakte

Een mooie wat bewolkte zomer avond ontmoette ik dit heerlijke gezin in Den Haag op de Waalsdorper vlakte.

De kindjes hadden 's middags geslapen zodat we een prachtige Golden Hour shoot konden doen... Helaas liet het zonnetje zich niet zien, maar dat mocht de pret niet drukken. Een gezinsshoot zoals ik het graag zie. Kinderen die lekker kind kunnen zijn en genieten van de natuur, elkaar en hun ouders. Elkaar kietelen, samen in het zand spelen en springen, rupsen zoeken, bloemen plukken... Zoals een van de kinderen aan het eind opmerkte: "Dit was wel een heel andere fotoshoot dan op school...ik vond het echt leuk!"  Het plezier spat van de foto's af, geniet mee van dit fijne gezin!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Petra (dinsdag, 30 augustus 2016 14:31)

    Inderdaad super gezellige en ontspannen foto's! Weer erg mooi gemaakt Bar!