zwangerschapsfotografie tweeling

Een zwangerschap is zo iets bijzonders om te mogen vastleggen... En deze was een klein beetje extra bijzonder want in deze bolle buik zitten niet een, maar twee baby's! Een tweeling, hoe bijzonder! Kijk eens hoe prachtig zwanger deze mama is, een feestje voor mij als fotograaf.

De mama to be moest wel veel rusten van de verloskundige, dus de shoot planden we lekker bij haar thuis. Hun woonkamer bleek geweldig voor een shoot! Enorme ramen/deuren en mooie witte vitrage ervoor, zorgden voor een rustige pure sfeer. Niet alleen de bolle buik mocht op de foto. Ook de papa en grote zus in spé gingen op de foto. Mooie bijzondere familie tafereeltjes, genieten hoor!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Petra (dinsdag, 13 september 2016 13:52)

    Prachtige foto's! En heel bijzonder als je daar als fotograaf zo dichtbij mag zijn! Geweldig!