Unieke newborn fotografie Leiden

Soms heb je van die shoots die je altijd zullen bij blijven. Dit was er zo eentje. De reden: Ik heb geen enkele "standaard"  newborn foto geschoten! 

Ik sta altijd open voor eigen inbreng, persoonlijke details maken een foto alleen maar nog specialer! Deze ouders wilden heel graag hun eigen persoonlijkheid in de foto's leggen, zichzelf herkennen in elke foto. Samen kwamen we tot ideeën om hun hobby's wielrennen en viool spelen te integreren in de foto's.  Het was een geweldige ontdekkingstocht en bovenal een feestje voor mij als fotograaf om zo creatief en spontaan te kunnen werken. Bovendien mocht ik ook het borstvoeden vastleggen, wat een kadootje! Als dan ook nog het licht precies zo valt dat je dit intieme moment zo puur en integer kan vangen, dan kan je geluk niet meer op!

Het enthousiasme en de bereidwilligheid van de ouders wisten mijn visie en creativiteit enorm te voeden en ik ben dan ook super blij met dit unieke resultaat.

 Kijk mee in deze unieke, intieme en op en top persoonlijke reportage van dit klein manneke...

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Cora van der Male (maandag, 24 oktober 2016 18:56)

  Erg leuk. Kan me goed voorstellen dat het fantastisch was om te doen. Ik vind de zwart-wit foto's en de slapende baby zonder fiets of vioolkist het allermooist. Succes.

 • #2

  Marja (maandag, 24 oktober 2016 20:27)

  Wat een prachtige en werkelijk originele foto's!

 • #3

  Petra (dinsdag, 25 oktober 2016 09:08)

  Super mooie foto's en heel origineel. Prachtig!