familieshoot opa 80 jaar

6 tieners en een lieve opa die 80 jaar werd... Dat waren de ingrediënten voor deze fotoshoot in twee etappes. Het werd een dolle boel, het was zeker een uitdaging om alle tiener-neuzen de zelfde kant op te laten wijzen, maar het zijn super leuke spontane foto's geworden! Het plezier en de liefde tussen opa (en oma) en hun kleinkinderen spat van de beelden af!

 

Op de verjaardag van Opa zelf werd hij verrast met de fotoshoot! We hadden alles precies goed gepland qua timing en in de buurt van de volgende feest-locatie en de verrassing was geslaagd. Helaas was een van de kleinkinderen  ziek die dag, maar omdat het toch opa's verjaardag was en we er verder allemaal waren hebben we toch foto's gemaakt met 5 in de plaats van 6 kleinkinderen. Een paar maanden en vakanties later gingen we voor de herkansing, ditmaal was de groep compleet. Zie hier het vrolijke resultaat van beide fotoshoots.

Reactie schrijven

Commentaren: 0