Newbornshoot Wateringen, geboortekaartje & lifestyle

Steeds vaker word ik benaderd om een foto voor het geboortekaartje te leveren. Zo ook deze keer. De ouders-to-be hadden een zeer specifiek idee voor een mooie pose in zwart wit stijl. Ik vind het altijd leuk om de ideeën en persoonlijkheid van de ouders in t passen in mijn fotografie. Wel maak ik altijd duidelijk dat bij mij de baby de baas is, en als die een pose niet wil, dan doe ik het niet. Dan bedenken we wel een andere manier om een geweldige foto te creëren! 

Naast de geposeerde foto voor het geboortekaartje wilden de ouders liever meer lifestyle achtige foto's. Super leuk om weer eens die kant van de newbornfotografie te kunnen doen, zeker in dit prachtige lichte huis. Het blijft bijzonder om een gezin tijdens de kraamtijd vast te leggen, de liefde en interactie, heerlijk! 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Petra (donderdag, 26 januari 2017 23:10)

    Wat een mooie foto's weer van zo'n bijzondere gebeurtenis! Prachtig!