zwangerschapsshoot duinen van Kijkduin

Op een echte herfst ochtend sprak ik af met een gezellig gezin uit Leidschendam in Kijkduin. ons doel was mooie foto's van het gezinnetje en natuurlijk van de baby-buik! 36 weken zwanger al, dat zou je toch niet zeggen! Als eerste sleepte ik ze mee naar een plekje net om de hoek van de parkeerplaats, waar ik de zon prachtig door de dampende bomen heen zag schijnen. We hebben nog net een paar foto's in dit mooie schouwspel kunnen nemen, gaaf! daarna zijn we lekker aan de wandel gegaan. Grote broer mocht ook op de foto, maar ja, in de duinen is veel te veel te ontdekken. Lekker rennen en klimmen, dat is veel leuker dan stilstaan te poseren. Tijdens mijn fotoshoots is dat geen probleem, we deden we leuke spelletjes om hem bezig te houden en om mijn mijn foto-momentjes te creeeren. Iedereen happy :) 

Reactie schrijven

Commentaren: 0