zwangerschapsfotografie Nieuwkoop

 

 

 

 

 

 

Op de valreep besloot de man van deze prachtige aanstaande mama zijn vrouw te verrassen met een zwangerschapsshoot. Aangezien het intussen aftellen was naar de uitgerekende datum, besloten we de shoot lekker relaxed thuis te doen. In huis vonden we een paar mooie plekjes met prachtig lichtinval, maar ook op het schattige balkonnetje en gewoon voor een groot raam (waardoor de achtergrond wit kan worden) hebben we foto's gemaakt.  Ook de kledingkast werd doorgespit om tekens wat verschillende mooie outfits aan te hebben. 

Het was een gezellige ochtend met een leuke variatie aan foto's! 

Terwijl ik aan de slag ging met de buik-foto's werd een klein mannetje geboren en hoe leuk is dit....ook die zal nog een keertje langskomen op een blogje want dit mannetje mocht ik ook op de foto zetten ;)

Reactie schrijven

Commentaren: 0