familie fotoshoot Alphen aan den Rijn

Recreatie gebied Zegersloot is perfect voor leuke familieshoots, groot en klein. Deze keer werden (o)pa en (o)ma in het zonnetje gezet vanwege hun huwelijks jubileum! Het doel was vooral mooie familiefoto's, met de hele familie, maar daarnaast zijn er natuurlijk ook foto's gemaakt van de aparte stellen/gezinnen en andere leuke combinaties zoals alle mannen en alle vrouwen. Dat kleine mannetje met zijn geweldige blauwe kijkers, stal ondertussen de show, en gelukkig heb ik die blauwe kijkers ook weten vast te leggen! Mocht je denken, wat een avontuurlijke coupes hebben die dames... dat kan kloppen, het waaide echt enorm. Maar deze familie kon de lol daar wel van inzien, en de heren vonden het niet erg om hun brede schouders in te zetten om de dames uit de wind te houden ;) 

 

 

 

 

 

Wil je echt intieme spontane foto's van je gezin of met je geliefde, dan lukt dat meestal niet tijdens een XL familyshoot.  Die echte persoonlijke foto's, daar is gewoon tijd voor nodig, zodat ik jullie leer kennen en situaties kan creëren waarin iedereen zichzelf is en niet meer aan mij denkt ;) Dat kan perfect tijdens een aparte gezinsshoot. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0