Newborn lifestyle mini shoot Alphen aan den Rijn

Een pasgeboren baby blijft het mooiste wat er is, en het vastleggen van die eerste fase is voor mij ook echt een feestje. Een heel bijzonder en exclusief feestje, want de eerste weken zijn toch vaak intense en persoonlijke momenten. Wil je een mooie pure herinneringen vastleggen aan deze eerste fase, dan is een newborn lifestyle fotoshoot misschien echt iets voor jou!

Dit kan in de kraamtijd, maar ook met 4 weken of nog wat later, het is maar net wat je zelf wilt en prettig vind. 

 

Dit kleine meisje is 10 dagen oud als ze op de foto mag. Aangezien het mijn eigen meisje is en mama de fotograaf dus net bevallen was, werd het een mini-fotoshoot ;) De fotoshoot hadden we bedacht vooral in de master bedroom te gaan doen. Het grote bed waar ze is geboren en waar de kraamtijd zich grotendeels afspeelde is een perfecte achtergrond, eentje die ook direct deze herinneringen oproept. En zeg nou zelf, het beeld van zo'n ieniminie mensje op dat grote bed blijft toch altijd ontroerend?

Reactie schrijven

Commentaren: 0