Newborn family lifestyle Alphen aan den Rijn

 

 

Mijn eigen gezin <3 

 

De eerste weken met een newborn, de tijd gaat zo snel. Je voelt je meestal niet op je best, je staat in overlevingsstand vanwege de gebroken nachten, maar tegelijkertijd weet je dat deze eerste bijzondere fase zo snel en ineen waas voorbij vliegt. Tal van  momenten van en met je newborn zou je willen bevriezen, zodat je ze voor altijd kan koesteren.  Je telefoon staat vol kiekjes, maar niks is mooier dan 'echte' foto's waar de liefde van af spat. Ook bij ons thuis kon na een mini newbornshoot een fotoshoot  door mama BarbaraPHotography van ons kleine meisje en haar grote trotse broers niet uitblijven. Een soort van newborn en family lifestyle fotoshoot ;)

Toen onze dochter een paar weekjes oud was, hebben we deze leuke fotoshoot gedaan.

De benodigdheden: een bed met wit sprei, kleurenthema voor de kleding, met snoep omgekochte broertjes ;) en een slapende baby. Zo simpel kan het zijn! 

 

Pure, intieme en ontroerende foto's... wij zijn er super blij mee! Deze gaan we nog een paar keer over doen tijdens het eerste jaar van onze baby. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0