newborn lifestyle Rotterdam

 

Wat was het weer genieten om deze newborn lifestyle reportage te mogen maken. Een trotse papa en mama, die graag mooie foto's van hun jonge gezinnetje wilden. Een prachtig huis, een prachtig gezin, dat kan maar een ding betekenen....prachtige intieme foto's!  

 

Dit kleine meisje wilde vooral heerlijk bij papa of mama knuffelen terwijl er foto's genomen werden, en gelukkig kan dat prima tijdens een lifestyle fotoshoot. Je kan tijdens een lifestyle shoot trouwens gewoon aangeven of je de voorkeur geeft aan meer familiefoto's of juist liever jullie baby het meest op de foto wil hebben. 

 

Lifestyle fotografie leent zich goed voor een zwart wit bewerking. Zwart wit foto's geven een rustigere uitstraling als er een wat drukkere achtergrond is, maar zwart wit geeft een foto ook een wat stoerdere en journalistieke uitstraling. Als je van zwart wit foto's houdt, dan is lifestyle een goede keus voor jullie! Uiteraard kunnen foto's in kleur ook prachtig zijn! Kleurenfoto's worden extra sfeervol als je jullie kleding op elkaar en misschien zelfs op de kleuren van jullie interieur afstemmen. Hoewel sommige foto's echt schreeuwen om een zwart wit bewerking, of juist kleur, zodat ze de perfecte sfeer neerzetten, maar het blijft ook wel een kwestie van smaak. Wat vind jij het mooist, kleur of zwart wit?

Reactie schrijven

Commentaren: 0