Gezinsshoot Alphen aan den Rijn

 

 

 

Kinderen zijn onvoorspelbaar, deze shoot was daar zeker een bewijs van. Tal van foto's met dwarse toetjes, maar gelukkig ook genoeg momentjes waar ze lol hadden en als je die dan ook allemaal pakt.... geweldig! Het komt altijd wel goed, ook al zijn de kinderen niet zo voorbeeldig als je had gehoopt. Ik probeer ouders altijd te laten ontspannen door aan gegeven dat ik zo mijn trucjes heb om kinderen te laten meewerken zonder dat ze het door hebben. Even gekke bekken trekken bijvoorbeeld, en tuurlijk schiet ik dan voor de vorm een plaatje, maar het moment dat ze allemaal in lachen uitbarsten omdat ze zulke gekke bekken trokken, dat is het moment waar ik op wacht en tata, heerlijk spontane oprechte lachende gezichtjes! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0