Newborn Lifestyle Zoeterwoude

Life with Five!

Dat is soms best chaotisch ;-)

Een warme zomerdag ging ik naar Zoeterwoude voor een lifestyle newbornshoot. Ik hou ervan. Zo leuk om de nieuwe gezinssituatie te kunnen vastleggen, de zorgzame grote zussen, de trotse papa en mama en natuurlijk de nieuwste aanwinst, babybroertje. 

Bij een lifestyle shoot kijken we samen wat de beste plekjes zijn in jullie huis qua licht en ruimte om mooie foto's te maken. Je kunt tijdens de shoot 'gewoon' lekker met je kindje bezig zijn, juist die interactie is zo mooi en ontroerend om vast te leggen.

Daardoor is een lifestyle shoot laagdrempeliger dan een geposeerde shoot. Je baby kan lekker bij je blijven liggen, lekker knuffelen of even zelf spelen, allemaal normale dagelijkse dingen die niet belastend zijn voor de baby en voor de kraamvrouw. Jullie kunnen zelf aangeven of je vooral de baby op de foto wilt, of juist vooral de baby met brusjes of jullie zelf. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0