Newborn lifestyle

Zoeken jullie pure, persoonlijke en spontane newbornfotografie?

Dan is een lifestyle newbornshoot echt iets voor jullie!

De eerste weken met een newborn, de tijd gaat zo snel. Je voelt je meestal niet op je best, je staat in overlevingsstand vanwege de gebroken nachten, maar tegelijkertijd weet je dat deze eerste bijzondere fase zo snel en in een waas voorbij vliegt. Tal van  momenten van en met je newborn zou je willen bevriezen, zodat je ze voor altijd kan koesteren.  Je telefoon staat vol kiekjes, maar niks is mooier dan 'echte' foto's waar de liefde van af spat. En dat kan, met een newbornlifestyle shoot van BarbaraPHotography.

Wil je graag die eerste bijzondere fase van je pasgeboren baby vastleggen, maar is de bekende geposeerde newborn fotografie met de opgevouwen slapende baby niet echt jouw stijl? Zoek je meer pure fotografie waarbij je baby in de eigen omgeving wordt gefotografeerd? Of wil je liever dat je baby iets ouder is dan 14 dagen als de shoot plaats vindt? Dan is een lifestyle reportage wellicht iets voor jullie!

Tijdens een lifestyle fotosessie maak ik foto's van de baby in haar/zijn eigen omgeving. In de babykamer, op het grote bed of tijdens een knuffel van mama. Op deze manier heb je zo een unieke en zeer persoonlijke reportage van de eerste levensfase van jullie kindje en gezin.  Heb je vragen of wil je meer informatie? Nee gerust contact met mij op!

 

Benieuwd naar een voorbeeld van een newborn lifestyle fotoshoot? Kijk eens bij deze blog en bij deze blog


FAMILIE
FAMILIE
ZWANGERSCHAP
ZWANGERSCHAP