Newborn lifestyle

Zoeken jullie pure, persoonlijke en spontane newbornfotografie?

Dan is een lifestyle newbornshoot echt iets voor jullie!

De eerste weken met een newborn, de tijd gaat zo snel. Alles is anders, je bent ineens met een persoontje extra, een klein mensje met zijn eigen behoeftes en karakter. Zo bijzonder om jullie kleintje te leren kennen, maar tegelijk is het een fase met veel zorg en weinig slaap, wat behoorlijk pittig kan zijn. Zo vliegen die eerste weken in een waas voorbij. Tal van  momenten van en met je newborn zou je willen bevriezen, zodat je ze voor altijd kan koesteren. En dat kan, met een newbornlifestyle shoot van BarbaraPHotography. Ik kom bij je thuis en leg jullie kleintje en jullie gezinnetje vast, lekker relaxed in jullie eigen omgeving. Gewoon heerlijk knuffelen met je baby, en ondertussen prachtige herinneringen laten vastleggen, beter kan het niet ;) 

Wil je graag die eerste bijzondere fase van je pasgeboren baby vastleggen, maar is de bekende geposeerde newborn fotografie met de opgevouwen slapende baby niet echt jouw stijl? Zoek je meer pure en ontspannen fotografie waarbij je baby in de eigen omgeving wordt gefotografeerd?  Dan is een lifestyle reportage wellicht iets voor jullie!

Tijdens een lifestyle fotosessie maak ik foto's van de baby in haar/zijn eigen omgeving. In de babykamer, op het grote bed of tijdens een knuffel van mama. Op deze manier heb je zo een unieke en zeer persoonlijke reportage van de eerste levensfase van jullie kindje en gezin.  Heb je vragen of wil je meer informatie? Nee gerust contact met mij op!

 

Benieuwd naar een voorbeeld van een newborn lifestyle fotoshoot? Kijk eens bij deze blog en bij deze blog


FAMILIE
FAMILIE
ZWANGERSCHAP
ZWANGERSCHAP