Newborn

Zo puur, zo onschuldig, zo klein... Dat is het beeld wil ik wil overdragen met mijn newborn fotografie. Geen verkleedpartijtjes of onnatuurlijke houdingen, maar zachte natuurlijke beelden, dat ontroert mij. Een schattig bloot babietje rustig slapend op een mooie deken, of juist wakker, knuffelend met mama (en/of papa en brusjes) zoals bij een lifestyle fotoshoot, daar hou ik van.

Denk jij eraan om je baby te laten fotograferen in een newbornshoot? Wil je graag foto's van je (slapende) kindje, dan is de beste periode voor de fotoshoot als je baby echt nog heel klein is en lekker vaak slaapt ;) zo tussen de 3-14 dagen oud. Uiteraard zorg ik voor de juiste omstandigheden om de shoot zo comfortabel en rustig mogelijk te laten verlopen voor jou en je kindje. Voor meer informatie en tips voor een geslaagde newbornshoot kan je me gerust een berichtje sturen. Bij mijn blogs staan genoeg voorbeelden van een newborn "posed" fotoshoot, zoals deze.

 

Benieuwd hoe een newbornshoot er aan toe gaat? Klik hier voor een kijkje achter de schermen!

 

Voor meer informatie over een lifestyle newborn fotoshoot, lees nog even door hieronder.Newborn lifestyle

Wil je graag die eerste bijzondere fase van je pasgeboren baby vastleggen, maar is de bekende geposeerde newborn fotografie met de slapende baby niet echt jouw stijl? Zoek je meer pure en persoonlijke fotografie waarbij je baby in de eigen omgeving wordt gefotografeerd? Dan is een lifestyle reportage wellicht iets voor jullie!

 NEWBORN
NEWBORN
ZWANGERSCHAP
ZWANGERSCHAP
FAMILIE
FAMILIE