Baby's First Year

Because they grow up way too fast......

Het is een cliché, maar dat eerste jaar vliegt voorbij en wat veranderen ze toch ook zo snel. Een jaar vol eerste keren, vol mijlpalen. Lachjes, omrollen, zitten, staan, brabbelen.... Elke maand zie je nieuwe trekjes en karaktereigenschappen, en ook uiterlijk maken ze dat eerste jaar de grootste verandering door. Speciaal om die ontwikkeling en mijlpalen extra te kunnen koesteren, heb ik een speciaal pakket aan te bieden, Baby's First Year.

 

Op een viertal momenten naar keuze in dat eerste jaar plannen we een mini fotoshoot, waarbij alleen de baby op de foto zal gaan. Een newbornshoot lifestyle, een fotoshoot rond de eerste verjaardag en nog twee daar tussen in. Leuke momenten zijn bijvoorbeeld als jullie kindje goed op zijn buik kan spelen, en als jullie kindje goed kan zitten, maar ook bijvoorbeeld als jullie kindje kan staan. Het is maar net wat je leuk vindt. Alle fotoshoots zullen bij jullie thuis of in jullie buurt plaatsvinden, zodat het niet belastend is voor de baby. Na elke fotoshoot ontvangen jullie 6 digitale foto's, en aan het einde van Baby's First Year kiezen jullie de vier foto's voor op het houten vierluikje dat jullie ook nog cadeau krijgen. Hoe gaaf is dat om de ontwikkeling van jullie zoon/dochter tijdens dat bijzondere eerste jaar zo " op een rijtje" te hebben?! De houten luikjes zijn handgemaakt, duurzaam en passen in elk interieur. 

 

Heb je interesse of vragen over het Baby's First Year pakket? Neem gerust contact met me op!

  • 4 mini fotoshoots van max. 45 minuten in het eerste levensjaar van jullie baby (Newborn lifestyle*, eerste verjaardag en twee momenten daar tussen in)
  • per shoot 6 digitale foto's in hoge resolutie
  • de fotoshoots zijn bij jullie thuis of in de buurt
  • houten 4-luikje met 4 foto's naar keuze na de laatste fotoshoot
  • binnen 20 kilometer van Alphen aan den Rijn geen extra kosten. Daarbuiten reken ik €0,35 per kilometer. 

 

€399

 

 

 

* als jullie een newborn posed fotoshoot willen in plaats van de newborn lifestyle komt er €100 bij. De newborn posed fotoshoot is niet in een verkorte variant te doen is omdat dit type shoot meer tijd en energie vergt. 

Boek je een fotoshoot bij mij? Dat betekent ik de foto's kan gebruiken voor mijn portfolio. Heb je hier bezwaar tegen, dan hoor ik het graag vooraf.