Producten

Wilt u meer dan alleen de inbegrepen digitale bestanden? Dat kan natuurlijk. 

Op uw eigen pagina via Pick Ur Pics kunt u uit de selectie van de beste foto's, naast de inbegrepen 5 digitale bestanden, uiteraard ook meerdere fotobestanden in hoge resolutie bestellen. Meer informatie vindt u bij de foto pakketten.

 

 

Professionele prints*:

  • op aanvraag. Diverse formaten, in kleur en zwart wit. 

 

Muurdecoratie

Een tal van mogelijkheden, waarvan een aantal hieronder beschreven staan. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden en van bijna alle verschillende varianten heb ik een kleine demo versie zodat je de verschillen kan zien en voelen! 

 

-Canvas van hoogwaardige kwaliteit op echt linnen*:

Uv bestendig, 2 cm frame. 

Veel meer afmetingen beschikbaar op aanvraag! 

  • 30x30:   €50 
  • 30x40:   €60 
  • 40x40:   €70 
  • 50x50:   €90 

-Afdruk op berkenhout of larikshout*:

Een natuurlijke en sfeervolle variant is om uw favoriete foto op hout te laten printen. U kunt kiezen tussen twee houtsoorten. Berkenhout, 18 mm dik met kleine groeven om de 10 cm, ofwel larikshout, waarbij de foto verdeeld wordt over meerdere planken van 10 cm breed en 20 mm dik.  

In diverse afmetingen beschikbaar.

Prijsindicatie op aanvraag.

 

-Afdruk op aluminium*:

Een moderne manier om uw foto te laten zien, is door hem af te laten drukken op aluminium. U kunt kiezen om de foto op professioneel fotopapier op aluminium te laten lijmen ofwel om de foto direct op aluminium te laten drukken voor een exclusieve look. Ook mogelijk met plexiglas.

In diverse afmetingen beschikbaar. 

Prijsindicatie op aanvraag.

 

 

*: De prijzen zijn exclusief verzendkosten.